tiistai 22. heinäkuuta 2014

Haluaisin vain pienen ystävän, jonkun joka ei meinisi pois

Olen 16-vuotias omaa mieltä vastaan painiva ihmisen alku vailla järkevää päämäärää. Elämän tärkeimpiä arvoja mulle on ystävät. Ystävät, jotka kesän alussa hiljalleen menetin. Ilman syytä, ilman järkevää selitystä. Tai..minun vikanihan se kuulemma oli, mutta loppujenlopuksi niin pienien virheiden ei pitäisi kaikkea kaataa. Vika on minussa itsessäni. Olemukseni ja luonteeni on vain todenäköisesti havaittu niin paskaksi, että on kai aivan oikein, että olen yksin. Onneksi omaan vielä kaksi hyvää ystävää, joista aion pitää kaikin voimin kiinni. He vain asuvat tällä hetkellä aivan liian kaukana minusta. Koulujen alkua odotellessa...silloin pääsen näkemään heitä ja saan elämälleni muutakin sisältöä kuin oman ruman mieleni, laihdutuksen, mattopuukon ja mörön.

Laihdutuksestani voisin sanoa sen verran, että omaan ehkä maailman heikoimman itsekurin. Silti kun aloitettua homman saan, se luistaa ongelmitta. Vietän n.6 päivän mittaisia paasto jaksoja, jotka ikävä kyllä yleensä päättyvät hallitsemattomaan ahmimiskohtaukseen. Viikonloppuisin lihon useimmiten samoihin mittoihin mistä viikon alussa lähdettiin. Vaikka oksennankin, osa ruoasta jää sisääni ja vain lihon. Paino jojoilee siinä 58-54 viikon sisään. Kynnyksen yli on päästävä! Lupaan pitää teidät ajan tasalla.

En esiinny bloggerissa omalla nimelläni. Nimi Tia Mäkinen ei siis liity mitenkään omaan elämääni. Sen sijaan, kaikki mitä kirjoitan on kuin filminauhaa omasta mielestäni.

Tällä erää en jaksa itsestäni enempää kertoa. Jos kiinnostuksesi yhtään heräsi ja haluaisit lukea minusta muuta mitä en nyt maininnut, laita ihmeessä postausideoita. Kaikesta en uskalla kovin tarkasti kertoa, etten vahingossa paljasta itseäni, mutta yritän vastata kaikkeen.


                                             Pää painuksissa mainitsi hän kerran murheistaan

                                                        Fauni hymähti, ei ottanut tosissaan.

                                                      "Kuinka muka siivekäs niin maassa
                                                                          olla vois?" 

                                                              Vakavasti otti vasta kun
                                                             tuo pieni keiju nukkui pois.


5 kommenttia:

  1. Sulla on samanlaisia ajatuksia kuin mulla. Mä joskus teiniaikoina yritin tota et paastosin ja eihän se tietenkään onnistunu, ootko aatellu kokeilla sillein et syöt joka päivä, mut vaan vähän? Tää ainaki mulla toimii. Tai toistaseks syön vähän enempikin (1000 kcal...) vielä mutta paino tippuu. Jään seuraamaan =)

    http://vastaanmaailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon havainnut ton paastoomisen mulle aika paskaksi vaihtoehdoksi heikon itsekurini takia. Se loppujenlopuksi lihominen ja alkuun palaaminen on aika rankkaa. Itseasiassa tällä hetkellä yritä vuorostaan tuota vähän syömistä. Tarkalleen ottaen syön siis vain lounaan päivässä, juon paljon vettä ja nielen jäätä. Näin kuumalla tekisin sitä muutenkin vaikken tietäisikään sen polttavan kaloreita. Kiitos kommentista!

      Poista
    2. Saanko kysyä kuinka pitkä olet? Tiedän tunteen josta kirjoitat, sama on minulla.
      Paastoamisella teet enemmän haittaa, syö enemmän kevyttä ruokaa, kasviksia, hedelmiä, broileria.. kalorien laskut kannattaa jättää pois tai korkeintaan silloin tällöin valkaista suuntaa-antavasti.
      Tosiaan syönti useasti päivässä, pieniä määriä ja ilta/yösyönnit pois. Siihen lisäksi jumppa/salitreeni niin saat lihaksia näkymään. (koska vaikka olisi kuinka laiha niin on rumaa jos ei ole lihaksia...)

      Tsemppiä laihdutukseen/kiinteytykseen, matka on vaikea..mutta apua saa aina :)

      Poista
    3. Kiitos paljon asiapitoisesta ja kannustavasta kommentista! Oonkin ajatellut juuri näin että syön, mutta hyvin vähän ja kevyesti. Kalorit lasken kyllä, mutta vain suuntaa antavasti. Salille en mene, asun niin pienessä kylässä, etten vain kehtaa näyttäytyä sielä tämän kehoni kanssa. Kotona taas en osaa oikein mitään tehdä. Laiska ja ennen kaikkea kiireinenkin olen. Taidan alkaa taas vatsalihakset. Käsien lihaksisto pitäisi pysyä harrastukseni ansiosta kunnossa ja jalkojen taas koulun ainaisten rappusten edestakaisin ravaamisesta. Kun kerkeän pyrin tekemään vapaa-ajallakin rappustreenejä tai muuten vain lenkkeilemään. Vielä kiitos, olet ihana <3

      Poista
    4. Niin tosiaan unodin, oon 160cm pitkä niinkuin kyllä tuolla sivussakin lukee:)

      Poista